JOUW TENNIS. ONZE VRIENDEN.
ALTIJD EN OVERAL.

Een echte tennis-app die realistische scenario's verwerkt

Organiseer de perfecte tennismatch. Aangepast aan je niveau. Waar, wanneer en met wie je wil. Zelfs met onbekenden.

Vergeet uren rondbellen voor een tegenstander en eindeloze WhatsApp-berichten. iPlayMe2 vereenvoudigt je tennisleven op een realistische manier. Gewoon klikken en swipen. En serve en volley.

Beheer je tennisagenda en uitnodigingen vliegensvlug

Zend een private “Speel-een-Game” uitnodiging naar enkelen, of een “Open Uitdaging” naar vele anderen met een gelijkaardig niveau. Beslis hoe je geaccepteerde uitnodigingen aanvaard worden: kies zelf je tegenstrever, of laat de app een tegenstrever voor je kiezen met het “First come, First served” principe. Jouw uitnodiging, jouw regels.

En… Maak het anderen ongelooflijk gemakkelijk je te vinden, te weten waar, wanneer en voor welk type wedstrijden ze je mogen vragen. Zelfs last minute.

ONTMOET HET TEAM

Een team van gepassioneerde mensen en spelers geobsedeerd door het ontwikkelen van ‘s werelds meest handige tennis-app. Speel vroeg, speel vaak!

 • Paul Stratta

  CEO / co-Founder

  Jarenlange directie-ervaring in de sector van sportartikelen. Eveneens fanatiek (maar middelmatig) tennisspeler. Droomt er nog altijd van zich te kwalificeren voor Wimbledon.

 • Manuka Stratta

  Tech Leadership | co-Founder

  Medeoprichtster van het bedrijf samen met haar vader, op amper 16 jaar. Coördineerde de ontwikkeling van het product en onderzocht de marktomstandigheden en het business model. Experte in alles wat met Generatie Z te maken heeft. Tweedejaarsstudente computerwetenschappen aan Stanford University. Geeft het nog één jaar alvorens ze haar vader verslaat op het tennisveld.

 • Attila Hogyai

  IT Operations

  Ervaren, pragmatische IT professional. Doet iPlayMe2 werken en groeien. Heeft ons beloofd te leren tennisspelen, maar we wachten nog steeds.

 • Carla Novelli

  COO / co-Founder

  Operationele en administratieve directrice. Geniet van het creëren van het perfecte process en de perfecte user experience. Talenknobbel pur sang.

 • François Vandecan

  Board Advisor - Technologie

  Bachelor in IT, Post graduate Sales & Marketing - 30 jaar in IcT Services van ontwikkeling tot PM, IcT Manager, IcT Adviseur, Prince 2 & Itil gecertificeerd. Vrij fatsoenlijke tennisser om te beginnen.

 • Radouane Oudrhiri

  Technology Advisor

  Een echte techneut met een zwarte gordel in Lean Management en Six Sigma, gespecialiseerd in high-tech, IT en software engineering.

 • Julien Bricco

  Media / PR Advisor

  Digitaal strateeg en social media expert. Techneut, globetrotter en tennisverslaafd.

 • Pieter Jan Ghysens

  Media / PR Advisor | België + Nederland

  Belg. Nederlands als moedertaal. Expert in copywriting en communicatie. Nam de tennisracket terug op dankzij iPlayMe2. Ons uithangbord voor de Belgische en Nederlandse markt.

 • Rob Weissman

  Commercial Advisor

  Onze Financiële Directeur. Altijd beschikbaar voor een spelletje tennis en/of platform tennis, de Amerikaanse winterversie van padel

 • Eric Eichmann

  Corporate Strategy Advisor

  CEO in de technologie-industrie. 20 jaar ervaring in consumenten- en online marketing technologie. Expert in snelle groei en doorstarten. Competitieve clubspeler.

 • Ann Searle Horowitz

  Board Advisor

  Gepokt en gemazeld in Marketing, Advertising en Copywriting. Een echte dubbelspeelster. Geeft ook tennisles aan kinderen jonger dan 10 jaar, en is hiervoor erkend door de Amerikaanse Tennisassociatie (USTA).

 • Tom Morton

  Investment Advisor

  Adviseert ons in investeringen met een jarenlange operationele directive-ervaring bij Fortune 500-bedrijven, start-ups en zelfs een Angel Investment groep achter de kiezen. Partner bij TechCXO.

 • Bergman Chan

  Asia Region | Director

  Ervaren bedrijfsleider in de Aziatische regionale markten. Gepassioneerd in het gelukkig maken van klanten en stakeholders. Is nu opnieuw beginnen te tennissen!

Abonneren