MAXIMIZE
YOUR TENNIS LIFE
YOUR TENNIS LIFE
YOUR PICKLEBALL LIFE
YOUR PADEL LIFE
YOUR PLATFORM TENNIS LIFE
YOUR SQUASH LIFE
YOUR BADMINTON LIFE
YOUR COURT TENNIS LIFE
YOUR TABLE TENNIS LIFE
YOUR PADDLE TENNIS LIFE
YOUR RACQUETBALL LIFE
YOUR PADDLEBALL LIFE

Az első ütősport applikáció, amely a szervezés tényleges problémáit veszi le a válladról.

Szervezd meg a számodra legmegfelelőbb ütősportmeccset. Nem számít, milyen szinten vagy. Amikor, ahol és akivel csak szeretnéd. Még olyan játékosokkal is, akikkel nem találkoztál.

Többé nincs szükség telefonos egyeztetésekre, végtelen üzenetekre vagy hosszú WhatsApp beszélgetésekre. Csak egy klikk és mehet a szerva.

Meghívóid és a visszajelzéseid villám sebességgel

Küld el a „Csak egy meccs” privát meghívót vagy a „Nyílt Kihívás” meghívót (a saját szinteden) több játékosnak. Döntsd el, hogy kezeled a visszaigazolásokat. „Érkezési sorrendben” vagy „Az én választásom” alapján. Csak rajtad múlik.

Könnyítsd meg mások számára, hogy rád találjanak. Add meg mikor és milyen szinten játszol, bárhol is vagy. Akár az utolsó pillanatban.

Nemzetközi Csapat

Csapatunk elhivatott emberekből áll, akik a ütősport megszállottjai, és fáradhatatlanul dolgoznak a világ legjobb ütősport applikációján. Minél korábban kezded, annál gyakrabban tudsz teniszezni.

 • Paul Stratta

  CEO / Társalapító

  Sportszerek nemzetközi eladásával foglalkozó vezető, aki fanatikus (bár középszintű) játékos. Még mindig arról álmodozik, hogy egyszer bejut a US Open-re.

 • Attila Hogyai

  Informatikai Vezető

  Tapasztalt, gyakorlatias informatikai szakember. Ő felel az applikáció problémamentes működéséért. Régóta ígéri, hogy megtanul teniszezni. Úgy tűnik, hogy erre még várnunk kell egy kicsit.

 • Benjy Robins

  Igazgatósági tanácsadó | Globális stratégia - Tenisz és Pickleball

  Volt ATP Tour játékos és Tour Manager. iPlayMe2 cég beceneve "Mr. Nice Guy", kivéve, amikor sörpongban versenyez...

 • Chris Jogis

  Globális marketing tanácsadó

  Márka marketingvezető. Amerikai olimpikon abban a "másik" ütősportban, a tollaslabdában.

 • Julien Bricco

  Média / PR tanácsadó

  Digitális stratégia és szociális média szakértő. A technológia megszállottja, világutazó, és persze a tenisz rabja.

 • Pieter Jan Ghysens

  PR és Média | Belgium és Hollandia

  Belgiumból származik, holland anyanyelvű. A reklámszövegírás és kommunikáció szakértője. Az iPlayMe2-nek köszönhetően újra teniszütőt fogott a kezébe. Igazi hősünk a belga és a holland piacon.

Tanácsadóink

Csapatunk elhivatott emberekből áll, akik a tenisz megszállottjai, és fáradhatatlanul dolgoznak a világ legjobb tenisz applikációján. Minél korábban kezded, annál gyakrabban tudsz teniszezni.

 • Manuka Stratta

  Tech Vezető / Társalapító

  Édesapjával társalapítója volt egy cégnek 16 éves korában. Felelős volt a termékfejlesztésért, a piaci alkalmasságért, a bevételszerzési lehetőségekért és egyéb Z generációs dolgokért. Jelenleg másodéves a Stanford Egyetem informatikai szakán. Közel jár ahhoz, hogy legyőzze édesapját a teniszpályán.

 • Radouane Oudrhiri

  Technológiai Tanácsadó

  Lean / Six Sigma Master Black Belt tanúsítvánnyal rendelkezik. A csúcstechnológia, az informatika és a szoftverfejlesztés a kiemelt területei.

 • Rob Weissman

  Kereskedelmi Tanácsadó

  A Pénzügyi Szolgáltatások vezetője. Mindig készen áll egy teniszmeccsre és/vagy egy platform teniszmeccsre, ami a különleges „padel tenisz” amerikai, hideg-időben játszott változata .

 • Eric Eichmann

  Vállalati stratégiai tanácsadó

  Global Technology CEO. 20 évet töltött a fogyasztói technológia és az online reklám technológia világában. Nagy tapasztalattal rendelkezik a vállalatok gyors növekedésében és fejlesztésében. Versenyszerűen teniszezik.

 • Tom Morton

  Befektetési Tanácsadó

  Pénzügyi vezető Fortune 500, közepes kapitalizációjú és startup cégeknél. Egy angyal befektető csoport élén is szerepelt. A TechCXO cégnél is dolgozik.

 • Laura Rosso

  Testületi Tanácsadó | Brazília

  Több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik marketing, stratégia és HR területén Brazíliában és Európában. Gyermekkora óta teniszezik, amikor csak ideje engedi.

Subscribe to Newsletter

Subscribe here

Lépj kapcsolatba velünk